Vastuullinen verkkokauppa

Vastuullisuus on luontainen osa verkkokauppamme päivittäistä toimintaa ja yksi keskeisistä arvoistamme. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti niin, että tuemme kestävää kehitystä vieläkin enemmän. 

Haluamme vastata asiakkaiden korkeaan vaatimustasoon asettamalla myös oman vaatimustasomme korkealle. Vastuullisuus ei tarkoita estetiikasta tinkimistä, ja tuotteiden kestävyys ja laatu ovat tärkeä osa ekologista ajatteluamme. Myös ympäristöystävällisten kierrätysmateriaalien käyttäminen on näkyvästi läsnä tuotevalikoimassamme.

Palveluntarjoajavalintojen, verkkokauppamme tuotemerkkivalikoiman ja taiteilijayhteistyön kautta haluamme tukea ja edistää kotimaista työtä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Olemme valinnoissamme huomioineet vastuullisuuden mm. seuraavin tavoin:

  • Asiakkaillamme on mahdollisuus valita tilauksen pakkausmateriaaliksi kierrätetty pahvilaatikko. Näin voimme vaikuttaa siihen, että ympäristövaikutukset pidetään mahdollisimman pieninä. 
  • Tuotteet voi aina myös noutaa varastoltamme Vantaalta, ja myös tuotepalautuksen voi tehdä suoraan sinne, mikä vähentää pakettien edestakaisin lähettämistä.
  • Pakettimme kulkevat Postin välityksellä, jonka kotimaan palvelut ovat hiilineutraalit.
  • Logistiikkapalvelumme noudattaa vastuullisuusohjelmaa, jossa sitoudutaan ekologiseen ja vastuulliseen toimintaan. Me asiakkaat osallistumme myös ohjelman toteuttamiseen mm. suorittamalla jätteiden kierrätysmaksun.
  • Tukipalvelut, kuten verkkokaupan ylläpito ja varastonhallinta sekä kaikki paino- ja paperituotepalvelut on toteutettu yhteistyössä kotimaisten toimijoiden kanssa.