Ale!

Lind DNA | Table Mat Double, Curve

Lind DNA

18,00 

Lind DNAn ensimmäinen ja nykyään myös suosituin tablettimalli on heidän itse suunnittelemansa tyylikäs Curve. Tabletin muoto mahdollistaa astioiden ja ruokailuvälineiden asettelun ja kattamisen kauniisti.

Näillä kaksipuoleisilla tableteilla saat vaihtelua tilaisuuden, tunnelman ja vuodenajan mukaan!

Materiaali: 80% OEKO-TEX -sertifioitu kierrätysnahka, 20% luonnonkumi

Väri: Kaksipuoleinen, musta/metallinharmaa

Koko: 37 x 44cm

Elinikäinen takuu.

Varastossa

Kuvaus

Olemme tuoneet upeat Lind DNAn tabletit, lasinaluset ja hot matit saatavillesi! Lind DNAn tuotteet on valmistettu OEKO-TEX -sertifioidusta kierrätysnahasta ja niissä on elinikäinen takuu. Tuotteet hylkivät likaa ja ovat helposti puhdistettavia.

Helppohoitoisuuden ja elinikäisen takuun myötä saat näistä pitkäaikaiset ja kestävät tabletit ja lasinaluset kattaukseen.

Tämän Curve-tabletin musta puoli on Cloud-pintamateriaalia ja metallic Nupoa. Nupossa on sileämpi ja matampi ulkonäkö sekä pehmeämpi tuntu. Cloudin pinnassa on enemmän struktuuria, ja pinta on napakampi ja kiiltävämpi kuin Nupossa.

Lind DNA Leather Care Guide

Like most natural materials, our recycled leather needs some care and maintenance to ensure its long-lasting appeal year after year.

A few simple tips will help preserve the recycled leather’s natural beauty.

  1. Clean your product with a damp cloth and gentle leather cleaning spray, if needed.
  2. Do not put your products in the dishwasher and do not soak your products in water or soap.
  3. Avoid staining from certain foods and liquids such as spices (e.g. paprika, saffron or curry), chili and red wine, as they may leave permanent stains, especially on lighter colours.
  4. Avoid placing hot items such as pots and frying pans on your products.
  5. Do not fold your products in recycled leather.
  6. We recommend that you always place your products on dry and plain surfaces. Be careful with oil-treated tables as excess oil might be absorbed by your recycled leather product.
  7. Avoid exposure to direct sunlight for longer periods of time.

Saatat myös pitää...