Ale!

Lind DNA | Table Mat Double, Circle M

Lind DNA

10,00 

Lind DNAn upeat kierrätysnahasta valmistetut tabletit kruunaavat sekä arki- että juhlakattauksen. Tämä pyöreä M-koko sopii erinomaisesti kahvikattaukseen tai pienemmän pöydän tableteiksi. Illalliskattaukseen suosittelemme isompaa XL-kokoa.

Näillä kaksipuoleisilla tableteilla saat vaihtelua tilaisuuden, tunnelman ja vuodenajan mukaan!

Valikoimastamme löytyy myös tabletteihin sopivia Lind DNAn lasinalusia. Yhdistelemällä eri värejä loihdit kauniita kattauksia!

Materiaali: 80% OEKO-TEX -sertifioitu kierrätysnahka, 20% luonnonkumi

Väri: Kaksipuoleinen, vaihtoehdot musta/lämmin harmaa ja antrasiitti/vaaleanharmaa

Koko: Ø 30cm

Elinikäinen takuu.

Kuvaus

Olemme tuoneet upeat Lind DNAn tabletit, lasinaluset ja hot matit saatavillesi! Lind DNAn tuotteet on valmistettu OEKO-TEX -sertifioidusta kierrätysnahasta ja niissä on elinikäinen takuu. Tuotteet hylkivät likaa ja ovat helposti puhdistettavia.

Helppohoitoisuuden ja elinikäisen takuun myötä saat näistä pitkäaikaiset ja kestävät tabletit ja lasinaluset kattaukseen.

Tabletteja on saatavilla pyöreinä kahdessa eri koossa sekä Curve-mallisena. Voit valita näissä pyöreissä tableteissa värin lisäksi kahdesta erilaisesta pintamateriaalista Nupo tai Bull. Nupossa on sileämpi ja matampi ulkonäkö sekä pehmeämpi tuntu. Bull-pintamateriaalissa on enemmän struktuuria ja se on napakampi. Lisäksi pinta on hieman kiiltävä.

Antracit/Light Grey -tabletin materiaali on Nupo, ja Warm Grey/Black -tabletin Bull.

Lind DNA Leather Care Guide

Like most natural materials, our recycled leather needs some care and maintenance to ensure its long-lasting appeal year after year.

A few simple tips will help preserve the recycled leather’s natural beauty.

  1. Clean your product with a damp cloth and gentle leather cleaning spray, if needed.
  2. Do not put your products in the dishwasher and do not soak your products in water or soap.
  3. Avoid staining from certain foods and liquids such as spices (e.g. paprika, saffron or curry), chili and red wine, as they may leave permanent stains, especially on lighter colours.
  4. Avoid placing hot items such as pots and frying pans on your products.
  5. Do not fold your products in recycled leather.
  6. We recommend that you always place your products on dry and plain surfaces. Be careful with oil-treated tables as excess oil might be absorbed by your recycled leather product.
  7. Avoid exposure to direct sunlight for longer periods of time.

Lisätiedot

Väri

Antracit – Light grey, Warm grey – Black

Saatat myös pitää...