Ale!

Lind DNA | Table Mat Curve

Lind DNA

8,00 

Lind DNAn ensimmäinen ja nykyään myös suosituin tablettimalli on heidän itse suunnittelemansa tyylikäs Curve. Tabletin muoto mahdollistaa astioiden ja ruokailuvälineiden asettelun ja kattamisen kauniisti.

Nämä yksipuoleiset tabletit ovat Nupo-pintamateriaalia. Nupossa on sileä ja mattainen ulkonäkö sekä pehmeä tuntu. Hanki tästä tyylikkäät tabletit arkeen ja juhlaan!

Materiaali: 80% OEKO-TEX -sertifioitu kierrätysnahka, 20% luonnonkumi

Värivaihtoehdot: nomad ja army green

Koko: 37 x 44cm

Elinikäinen takuu.

Hinta sisältää yhden (1kpl) tabletin.

Kuvaus

Olemme tuoneet upeat Lind DNAn tabletit, lasinaluset ja hot matit saatavillesi! Lind DNAn tuotteet on valmistettu OEKO-TEX -sertifioidusta kierrätysnahasta ja niissä on elinikäinen takuu. Tuotteet hylkivät likaa ja ovat helposti puhdistettavia.

Helppohoitoisuuden ja elinikäisen takuun myötä saat näistä pitkäaikaiset ja kestävät tabletit ja lasinaluset kattaukseen.

Lind DNA Leather Care Guide

Like most natural materials, our recycled leather needs some care and maintenance to ensure its long-lasting appeal year after year.

A few simple tips will help preserve the recycled leather’s natural beauty.

  1. Clean your product with a damp cloth and gentle leather cleaning spray, if needed.
  2. Do not put your products in the dishwasher and do not soak your products in water or soap.
  3. Avoid staining from certain foods and liquids such as spices (e.g. paprika, saffron or curry), chili and red wine, as they may leave permanent stains, especially on lighter colours.
  4. Avoid placing hot items such as pots and frying pans on your products.
  5. Do not fold your products in recycled leather.
  6. We recommend that you always place your products on dry and plain surfaces. Be careful with oil-treated tables as excess oil might be absorbed by your recycled leather product.
  7. Avoid exposure to direct sunlight for longer periods of time.

Lisätiedot

Väri

Army green, Nomad

Saatat myös pitää...