Ale!

Lind DNA | Hot Mat

Lind DNA

9,20 

Lind DNAn tyylikkäät Hot Matit nyt saatavilla verkkokaupassamme!

Ohut alunen kestää lämpöä aina 200 asteeseen asti ja voit siirtää kuumat tarjoiluastiat siihen suoraan uunista tai liedeltä. Nämä ovat niin kauniita, että niitä pitää mielellään esillä osana kattausta. Bull-pintamateriaali on napakka ja siinä on jonkin verran struktuuria. Lisäksi pinta on hieman kiiltävä.

Toimitetaan tyylikkäässä pahvipakkauksessa – mahtava lahjaidea!

Materiaali: 80% OEKO-TEX -sertifioitu kierrätysnahka, 20% luonnonkumi

Koko: Ø 24cm

Elinikäinen takuu

Kuvaus

Olemme tuoneet upeat Lind DNAn tabletit, lasinaluset ja hot matit saatavillesi! Lind DNAn tuotteet on valmistettu OEKO-TEX -sertifioidusta kierrätysnahasta ja niissä on elinikäinen takuu. Tuotteet hylkivät likaa ja ovat helposti puhdistettavia.

Helppohoitoisuuden ja elinikäisen takuun myötä saat näistä pitkäaikaiset ja kestävät tabletit ja lasinaluset kattaukseen.

Lind DNA Leather Care Guide

Like most natural materials, our recycled leather needs some care and maintenance to ensure its long-lasting appeal year after year.

A few simple tips will help preserve the recycled leather’s natural beauty.

  1. Clean your product with a damp cloth and gentle leather cleaning spray, if needed.
  2. Do not put your products in the dishwasher and do not soak your products in water or soap.
  3. Avoid staining from certain foods and liquids such as spices (e.g. paprika, saffron or curry), chili and red wine, as they may leave permanent stains, especially on lighter colours.
  4. Do not fold your products in recycled leather.
  5. We recommend that you always place your products on dry and plain surfaces. Be careful with oil-treated tables as excess oil might be absorbed by your recycled leather product.
  6. Avoid exposure to direct sunlight for longer periods of time.

Lisätiedot

Väri

Black, Warm grey

Saatat myös pitää...