Ale!

Käinby1925 | Heaven Linen pussilakana

Käinby1925

64,50 

Voiko olla mukavampaa materiaalia petivaatteisiin kuin pehmeä ja laadukas pellava?

Käinby1925 Heaven Linen ylelliset ja laadukkaat pellavapussilakanat saatavilla nyt kolmessa eri värissä: valkoinen, tuhkan vaaleanharmaa ja pellava. Kivipesty pellava näyttää kauniilta ja tuntuu iholla miellyttävältä, oli sitten kylmä tai kuuma ilma. Näillä lakanoilla viimeistelet makuuhuoneesi sisustuksen. Kauniita unia!

Tyynyliinat saatavilla samoissa väreissä.

Materiaali: 100% pellava

Koko: 150 x 205cm

Kuvaus

Käinby1925 Heaven Linen pellavatuotteet valmistetaan ompelimossa Euroopassa. Ne pakataan ilman yksittäisiä pakkausmuoveja muovijätteen minimoimiseksi. Valmiit tuotteet paketoidaan helposti kierrätettäviin paperipusseihin. Kaikki painatukset pakkausmateriaaleihin tehdään käsityönä Suomessa.

Miksi valita pellava petivaatteisiin?

Pellava on 100% luonnonkuitu, joka kestää vahvaa kulutusta. Se on myös antibakteerinen materiaali, joka hylkii likaa ja on luonnostaan allergisoimaton. Pellavaa suositaan pyyhkeissä ja liinavaatteissa, koska se kuivuu nopeasti ja imee myös hyvin kosteutta. Se lämmittää viileällä ilmalla ja toisaalta tuntuu lämpimällä iholla viileältä. Pellava vain paranee pesukertojen jälkeen.

Pellava nähdään ekologisena vaihtoehtona, koska viljelyssä ei juurikaan tarvita torjunta-aineita, lannoitteita tai keinokastelua. Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardien mukaan Euroopassa.

Pellavan hoito-ohjeet:

  • Pese pellavatekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa.
  • Kone täytetään vain puolilleen, silloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen.
  • Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
  • Pellava tuotteita ei ole hyvä lingota pitkään, kevyt linkous riittää.
  • Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Lisätiedot

Väri

Pellava, Tuhkan vaaleanharmaa, Valkoinen

Saatat myös pitää...