Ale!

Enjoy your Life by Demi | Nahkapaperikori L, Nalle

Enjoy your Life by Demi

22,00 

Ihastuttavat nahkapaperikorit lastenhuoneen sisustukseen ja säilytykseen. Luo kotoisa lastenhuone hurmaavilla yksityiskohdilla ja persoonallisilla koreilla. Ihanat väriyhdistelmät!

Leikkisät harmaat nallet ihastuttavat valkoisissa nahkapaperikoreissa!

Saatavilla myös harmaissa ja luonnonvalkoisissa koreissa seikkailevat hennon roosan ja valkoisen väriset suloiset pupujussit.

Kuvalliset nahkapaperikorit suositellaan pesemään sienellä ja pesuaineella.

Kun kori otetaan käyttöön, suositellaan se kastelemaan suoraan suihkun alla kunnolla kosteaksi, jolloin kori on helposti muokattavissa haluttuun muotoon. Materiaali kovettuu kuivuessaan.

Koko L, mitat: 33 x 40 x 50cm ilman taitoksia.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Kotimaiset eettisesti ja ekologisesti täysin käsityönä valmistetut nahkapaperikorit kodin säilytysratkaisuihin. Nahkapaperikorit toimivat paitsi myös kodin sisustuselementteinä sekä tyylikkäinä säilytysratkaisuina. Sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Materiaali ei sisällä mitään haitallisia aineita, joten niitä voidaan hyödyntää myös elintarvikkeiden säilytykseen. Tässä ratkaisu tavaroiden säilytyspulmiin – säilytä tyylillä!

Materiaali on ns. nahkapaperia, joka tuntuu ja näyttää paperilta. Materiaali on 60% selluloosaa ja 40% luonnonkumia, ja kestää pesua ja kulutusta.

Saatat myös pitää...