Tarinamme

Vuosien ajan jaoimme toisistamme tietämättä saman unelman yrittäjyydestä ja omasta verkkokaupasta. Lopulta vuonna 2019 yksi keskustelu muutti kaiken, ja lähdimme yhdessä tavoittelemaan pitkällisen haaveen toteutumista. Ajan saatossa kahdesta unelmasta on jalostunut yksi yhteinen visio, josta Blumie Living syntyi.

Meitä on alusta asti ajanut rakkaus kodin sisustamiseen, ja toivomme että meiltä tekemiesi löytöjen myötä myös sinä rakastut kotiisi aina uudelleen. Haluamme tuottaa iloa laadukkailla, ajattomilla, ekologisilla ja kestävillä tuotteilla sekä upealla ja uniikilla taiteella. 

Arvostamme vuorovaikutteisia ja pitkiä yhteistyösuhteita kumppaniverkostomme kanssa. Tunnemme olevamme etuoikeutettuja, kun saamme työskennellä yhdessä ammattitaitoisten ja upeiden osaajien kanssa.    

Blumien nimen ja logon merkitys

Olemme ylpeitä suomalaisuudesta ja halusimme sisällyttää Suomen sinivalkoisen hengen yrityksen nimeen. Blumien alkuosa “blu” viittaa siniseen, ja keskiosan ”lumi” valkoiseen väriin. Lisäksi nimessä on mukana johdatus englanninkieliseen sanaan “bloom”, joka viittaa mm. kukkaan puhkeamiseen ja kukoistamiseen. Nimi Blumie tarkoittaa itsenäisyyttä, vahvuutta, luotettavuutta ja päättäväisyyttä. Logomme puolestaan symbolisoi lumihiutaleen ja kukan liittoa. 

Näiden merkitysten kautta nimi Blumie ja sen innoittamana syntynyt logomme sopivat mielestämme erinomaisesti edustamaan yritystämme.

Ihania ostoshetkiä!

Tia & Heidi